NT2

Intotaal trainingen

Dutch as a second language

Bedrijfstrainingen

Posted on 23 Jun 2013 in Uncategorized | 18.450 comments

Heeft uw bedrijf werknemers die hulp nodig hebben bij hun Nederlands op de werkvloer? Intotaal  verzorgt een programma dat speciaal voor uw bedrijf ontwikkeld wordt. De duur en de lesstof zijn afhankelijk van uw wensen en het doel van de cursus.

Intake

Tijdens de intake bespreekt de docent met u en uw medewerkers de wensen en mogelijkheden en stelt ze hun niveau van de Nederlandse taal vast. Samen met u stelt ze een op maat gemaakt cursusprogramma op. Dit programma kan tijdens de cursus naar behoefte gewijzigd worden. Na de intake ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Bedrijfstraining:

  • Privé- of groepstraining
  • Maatwerk gebaseerd op wensen en interesses van de medewerker(s)
  • Aanvang, duur en tijd van de training aangepast aan uw wensen
  • Trainingen op de werkplek of locatie naar wens
  • Tarieven

Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek:

  • bel 06-10059990
  • of ga naar ‘contact’.

18.450 comments